Uslovi Koriscenja

1. Sve zalihe i cene zavise od dostupnosti.

2. Sve cene su u dinarima

3. Sve slike se koriste samo kao ilustracije.

4. Imajte na umu da specijalne cene važe samo ukoliko je proizvod kupljen u periodu važenja tih cena. Chez Pierre nece refundirati novac kupljen po višoj ceni, a ne specijalnoj.

5. Sve žalbe će biti razmatrane u roku od 14 radnih dana, iako cemo se potruditi da to bude i ranije. Kupac ce biti informmisan o svemu.

6. Porudžbine mogu biti predmet dodatnih bezbedonosnih provera po našem nahodjenju. Ovo može ukljucivati potvrdu podataka o Vašoj kreditnoj/debitnoj kartici ili dodatne informacije o Vašoj adresi. Chez Pierre zadržava pravo da otkaže porudžbinu ukoliko tražene informacije ne budu obezbedjene.

7. Chez Pierre zadržava pravo da isporucuje odredjene narudžbine samo na adresu koja se nalazi u fakturi. Kupci ce biti obavešteni putem e-maila ako je to slucaj.

8. Ukoliko Chez Pierre nema odredjeni proizvod na lageru, on će ponuditi zamenu za neki drugi proizvod u istoj vrednosti ili refundaciju novca. Chez Pierre nije u obavezi da ponudi bilo kakvu dodatnu nadoknadu za pretrpljeno razocarenje.

9. Kupci imaju pravo da se žale na porudžbinu 48h od trenutka prijema. Ukoliko kupac odluci da vrati primljenu robu i potraži refundaciju novca, vrednost plaćene robe biće vracena u roku od 30 dana od prijema vracene robe bez troškova slanja.

10. Svi vraceni proizvodi bice refundirani pod uslovom da nisu korišceni. Troškovi slanja ce biti refundirani u slucaju prijema pogrešnog, oštecenog ili neispravnog proizvoda. Chez Pierre Vam može potražiti fotografiju kao dokaz.

11. Chez Pierre nece pokriti troškove slanja kurirskih službi pri povratku robe.

12. U retkim slucajevima, ukoliko kupac dobije pogrešan proizvod, onda ce Chez Pierre o sopstvenom trošku poslati odgovarajuci proizvod. Ovo važi samo ukoliko kupac dobije pogrešan proizvod, a ne i pogrešnu koncentraciju parfema.

13. Porudžbine koje nisu primljene, a poslate su poštom Srbije, nece biti oznacene kao nestale do isteka roka od 7 dana od trenutka slanja robe, ponovno slanje ili refundacija nece biti ponudjeni pre isteka ovog roka.

14. Ništa od gore navedenog ne utiče na Vaša zakonska prava.

15. Ulja koja proizvodimo nemaju nikakve veze ni sa jednim brendom ili dizajnerom. Termin “Inspirisano” se koristi samo kao preporuka mirisne note.